Bezlepkové recepty na jedlá s mäsom a bezmäsité
Jedlá s mäsom
Brokolicová plackyIngrediencie500 g brokolice |
Postup Brokolicu uvaríme a najemno nasekáme, pridáme vajcia, syr, salámu a cibuľu nakrájané na kocky, soľ, korenie a zahustíme múkou. |
Jahelná MusakaIngrediencie hrnček pšena, pohánky
|
Postup
|
Bezmäsité jedlá
Bezlepkové bryndzové haluškyIngrediencie Suroviny na halušky:
Jahelné noky se špenátom a čerstvým syrom Ingrediencie 200 g zmesi na pšenové cesto (Nominal), Pre úpravu prostredia zažívacieho traktu po užívaní liečiv využite prípravok na báze rastlinných výťažkov na úpravu priechodu potravy črevom DietLax.
Chcete byť informovaný o ďalších zaujímavostiach? |
Postup Suroviny na halušky premiešame a necháme asi 10 minút odležať. Potom premiesime a pretlačíme cez haluškové sitko do vriacej mierne osolenej vody. Varíme krátko 3-4 minúty. Slaninu nakrájame na kocky a opečieme na panvici. Servírovať môžeme dvojakým spôsobom:
Postup Na masle opečieme do chrumkava plátky slaniny nakrájané na menšie prúžky a dáme ich bokom. Do prázdnej panvice vhodíme posekaný špenát, okoreníme, opatrne osolíme a pár minút necháme podusiť. Až v závere pridáme opečený slaninu a počkáme na halušky. |